"Bedankt collega's van de TEC!"

Waalse autocarchauffeurs danken collega's van de TEC voor hun team spirit tijdens versterkingsritten

Deel dit artikel met uw collega's

DIKKE DUIM voor de collega-lijnchauffeur!

Donderdagochtend 25 februari dankten 128 autocarchauffeurs in heel Wallonië hun collega-lijnchauffeurs van de TEC, waarvoor ze versterkingsritten uitvoeren. De versterking van het openbaar vervoer werd snel opgezet en de autocarchauffeurs zijn zeer dankbaar dat ze tijdelijk als collega voor het lijnvervoer werden opgenomen. Samen zorgen lijnbussen en autocars voor een veilige schoolspits. Op 25 februari hebben de autocarchauffeurs een sticker op hun voertuig geplakt. Deze sticker drukt de dankbaarheid van de autocarchauffeurs uit voor de teamspirit van hun lijncollega’s. De aantikkende ‘vuistjes’ staan voor de collegialiteit tussen chauffeurs. Elke autocarchauffeur toonde de sticker aan zijn collega lijnchauffeur en gaf hem/haar een ‘dikke duim’ voor de samenwerking. Geen hand shake, high-five of knuffel omwille van de gekende sanitaire redenen. Maar een grote verbale DANK U.

Een gelijkaardig campagne werd in november 2020 ook georganiseerd in alle Vlaamse provincies. Autocarchauffeurs bedankten toen hun lijncollega's van De Lijn waarvoor ze ook versterkingsritten uitvoerden. Bekijk hier de reportage over de campagne in Vlaanderen.

🎥 🎤 Journalisten waren in alle Waalse provincies aanwezig om deze actie bij te wonen. Bekijk hun reportages op de pagina "Onze sector in de pers".

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies