BEDANKT COLLEGA LIJN-CHAUFFEUR!

Autocarchauffeurs danken collega's van De Lijn voor hun team spirit tijdens versterkingsritten

Deel dit artikel met uw collega's

Dinsdagochtend 17 november dankten meer dan 350 autocarchauffeurs in heel Vlaanderen hun collega-lijnchauffeurs. Waarom? Al van bij de opstart van de versterkingsritten voor het openbaar vervoer voelen ze een oprechte collegialiteit van de lijnchauffeurs die ze begeleiden. Dankzij die goede verstandhouding zorgen lijnbussen en autocars samen voor een veilige schoolspits. De autocarsector wilde de lijnbuschauffeurs met deze verrassingsactie danken voor hun team spirit.

Dikke duim voor de collega-lijnchauffeur!

Geen hand shake, high-five of knuffel omwille van de gekende sanitaire redenen. De autocarchauffeurs die versterkingsritten uitvoeren, kleefden een sticker op hun voertuig. Die geeft hun dankbaarheid weer om te worden “opgenomen” als collega voor het lijnvervoer. De aantikkende ‘vuistjes’ staan voor de collegialiteit tussen chauffeurs.

Op 17/11 toonde elke autocarchauffeur de sticker aan zijn collega lijnchauffeur en gaf hem/haar een ‘dikke duim’ voor de team spirit.

🎥 🎤 Journalisten waren in alle Vlaamse provincies present om deze actie bij te wonen. Bekijk hun reportages op de pagina " Onze sector in de pers ".