Veilig en verantwoord reizen met de autocar

Sector maakt video's, affiches en stickers voor passagiers, scholen, verenigingen en bedrijven

Deel dit artikel met uw collega's

De autocarsector neemt verschillende maatregelen om reizigers veilige dag- en meerdaagse reizen aan te bieden. Hieronder bekijkt u de laatste video's die werden ontwikkeld om de professionele aanpak van de sector toe te lichten aan de passagiers, maar ook aan trouwe klanten zoals scholen, verenigingen en reisorganisatoren.

Professionele aanpak van onze sector


Deze video maakt duidelijk aan scholen, verenigingen en bedrijven die reizen organiseren dat autocarondernemingen een betrouwbare transportpartner zijn en blijven. Ze nemen immers extra maatregelen voor de veiligheid en de gezondheid van de passagiers en het personeel aan boord, in het kader van de COVID-19 pandemie.

Veiligheidsstickers, affiche en animatievideo voor de passagiers


Passagiers dienen goed geïnformeerd te zijn over de maatregelen, ook vóór ze op het voertuig stappen. Daarom plaatsen de autocarbedrijven stickers aan de deuren die deze maatregelen herhalen.

De animatievideo (hieronder) toont de maatregelen aan alle passagiers die aan boord zitten. De stickers, de video en de affiche kunnen de bedrijven ook op hun website plaatsen.