ONZE PARTNER

VDL Bus & Coach

We hebben een duidelijke visie op duurzaamheid en e-mobiliteit. Elk dag blijven we innoveren in nieuwe transportoplossingen. Daarom ontwikkelen en bouwen we bussen en touringcars die optimaal aansluiten bij uw wensen en behoeften. Wij zijn uw vertrouwde partner en creëren de mobiliteit van morgen. Ervaar het verschil op vdlbuscoach.com

image
image
image
image
image

FUTURA

Waar ervaring en passie samenkomen

De Futura is efficiënt, comfortabel en tijdloos mooi. Een touringcar die hoogstaande technologie benut voor een maximale ‘Profit of Ownership’ door zuinige, milieuvriendelijke en krachtige motoren te combineren met een buitengewoon laag eigengewicht. Lage operationele kosten en een grote capaciteit maken van de Futura een rendabele langeafstandsloper.

Perfectie tot in detail

De gehele Futura range wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit van alle componenten en een aandrijflijn die verfijnd is voor perfectie. Alles is op elkaar afgestemd voor een optimale, efficiënte werking. Daarmee bouwen we op techniek die zich al miljarden kilometers heeft bewezen.


VDL CITEA ELECTRIC

Turnkey-oplossingen

VDL Bus & Coach is niet alleen leverancier van bussen, maar ook van complete systemen. Wij verzorgen daarnaast ook de laadinfrastructuur en het project- en implementatie-management, evenals installatie, monitoring, reparatie en onderhoud van het gehele systeem.

Samen bouwen we aan de beste zero emissie operaties

Onze Citea Electric range is gebaseerd op een modulair concept. Dit betekent dat ons systeem het voor elke operator mogelijk maakt om een eigen zero emissie operatie te configureren. Wij leveren systemen en ondersteuning die perfect op de operationele behoeften en vereisten van de klant zijn afgestemd. Op basis van diepgaande analyses en berekeningen, evenals uitgebreide expertise kan VDL Bus & Coach voor elk gebruik en elke locatie een optimale oplossing bieden.