Waar ervaring en passie samenkomen

De Futura is efficiënt, comfortabel en tijdloos mooi. Een touringcar die hoogstaande technologie benut voor een maximale ‘Profit of Ownership’ door zuinige, milieuvriendelijke en krachtige motoren te combineren met een buitengewoon laag eigengewicht. Lage operationele kosten en een grote capaciteit maken van de Futura een rendabele langeafstandsloper.

FUTURA

Perfectie tot in detail

De gehele Futura range wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit van alle componenten en een aandrijflijn die verfijnd is voor perfectie. Alles is op elkaar afgestemd voor een optimale, efficiënte werking. Daarmee bouwen we op techniek die zich al miljarden kilometers heeft bewezen.


VDL CITEA ELECTRIC

Transitie naar zero emissie

VDL Bus & Coach is een toonaangevende transitiepartner voor veel operators en lokale overheden in heel Europa. Ongeacht of het nu gaat om de transitie van een volledige operatie van diesel naar elektrisch, of om het stapsgewijs vernieuwen van het wagenpark met een aantal elektrische bussen.

Ontworpen rondom uw behoeften

Onze Citea Electric range is gebaseerd op een modulair concept. Dit betekent dat ons systeem het voor elke operator mogelijk maakt om een eigen zero emissie operatie te configureren. Wij leveren systemen en ondersteuning die perfect op de operationele behoeften en vereisten van de klant zijn afgestemd.