image

Extreem efficiënt.

Het compleet nieuwe, moderne en strakke binnen- en buitendesign van de EX weerspiegelt de kenmerken van het voertuig: functioneel en efficiënt. Ontwikkeld volgens de waarden van het Van Hool-gamma: een grote betrouwbaarheid gekoppeld aan een hoge afwerkingsgraad.

ONZE PARTNER

Iets meer over het interieur

De moderne, gestroomlijnde binnen- en buitenkant weerspiegelen het karakter van de EX: efficiënt en elegant, multi-functioneel en flexibel. Het moduleerbare concept van de EX, en de gekende betrouwbaarheid van Van Hool, zorgen voor een voertuig dat aanpasbaar is aan de specifieke aard van elk personenvervoer, zonder toegevingen te doen in kwaliteit, veiligheid of comfort.

TX

De volgende stap.

Van verwarming tot verlichting, van spiegels tot checken van de voertuigparameters. De chauffeur heeft alles onder controle dankzij de nieuwe multifunctionele draaiknop. Bovendien kunnen persoonlijke voorkeuren ingesteld worden om maximaal tegemoet te komen aan de individuele wensen van de chauffeur.

We volgen van nabij de laatste evoluties van nieuwe elektronische systemen. Ons doel is niet enkel een optimale ergonomie voor de chauffeur, maar ook een maximaal comfort en veiligheid voor de passagier.

Iets meer over het interieur

Voor elke doelgroep en voor elke bestemming hebben we de geschikte touringcar. Comfortabel en betrouwbaar, met net dat ietsje meer om de trip onvergetelijk te maken voor de reizigers én voor de chauffeur.

TX is de volgende stap in de constante evolutie van onze touringcars. Het resultaat van onze voortdurende zoektocht naar een steeds hoger niveau van comfort en veiligheid. Zoals altijd elegant en efficiënt, tijdloos en eigentijds, met oog voor passagier, bestuurder, en omgeving.